Background Image
Table of Contents Table of Contents
Previous Page  11 / 20 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 11 / 20 Next Page
Page Background

D E S E R Y & C I A S T A & L O D Y

Tiramisu

14,50

Delikatny deser z sera mascarpone, biszkoptów moczonych w aromatycznym

espresso i likierze amaretto, podawany w pucharku z dodatkiem kakao

Mus Malinowy na gorąco

11,50

Firmowe

maliny na gorąco z porcją lodów waniliowych i bitą śmietaną

Panna Cotta

11,00

Klasyczny deser włoski podawany z musem malinowym i bitą śmietaną

Tartufo Bianco

12,50

Lodowa kokosowa kula Tartufo Bianco z nadzieniem z likieru Advokat, podana

na łożu z musu malinowego, z bitą śmietaną i prażonymi płatkami migdałów

C I A S T A

Canoli Siciliani

12,00

Chrupiącego ciasto z nadzieniem kremowym z serka ricotta

podane z lodami rabarbarowymi i sosem truskawkowym

Crostata di mele

13,00

Tarta z dużymi kawałkami jabłek podana z gorącym sosem bombardini

i musem czekoladowym

Domowe ciasto ze śliwkami

12,50

Kruche ciasto ze śliwkami w oprawie z porcją lodów jagodzianka,

podane z sosem jagodowym i i świeżymi śliwkami

Sernik Firmowy w oprawie

11,00

Tradycyjny domowy sernik podany w firmowej oprawie.

Szarlotka na ciepło

12,50

Pyszna porcja domowego ciasta podawana z lodami waniliowymi i bitą śmietaną

Ciasto czekoladowe

12,00

Ciasto czekoladowe, podane z bitą śmietaną i lodami stracciatella